eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelf
Mini's sv Hatto Heim

Achter: Marit Dwarshuis, Duncan Dwarshuis, Kobe Liefers, Devian Bakker, Daan Kroeze, Lone van Walderveen, Dinand Rave, Gerjo Helmholt (trainer) en Arjan vd Worp
Voor: Hidde Morren, Merlijn Bakker, Abisha Blankvoort, Lucas Eikelboom, Mats Bultman, Lorann Helmholt, Sil van Hoorn, Siem Oosting, Noud Komdeur, Chris van Guilik,
Jelle van Guilik en Leon Gossink

Afwezig: Joop Gerritsen (trainer) en Herman Haverkamp (trainer)

Mini's sv Hatto Heim

Hattem - op zaterdag 28 februari start voor de mini's van sv Hatto-Heim weer het champions league seizoen. De afgelopen weken trainden de mini's in de gymzaal aan de Hunze. Nieuwe jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar worden van harte uitgenodigd om ook eens in een shirt van Barcelona, Real Madrid of Bayern Munchen te voetballen. Er wordt om 9:00 afgetrapt op het kunstgrasveld voor het clubhuis.

De spelertjes worden bij elkaar ingedeeld volgens het 4 tegen 4 principe, tussen de wedstrijden door worden er ook penalty's genomen. sv Hatto-Heim heeft voor deze opzet gekozen, omdat dit veel plezier geeft en de kinderen zich hierbij goed kunnen ontwikkelen.

Naast het 4 tegen 4 op zaterdag, wordt er op woensdagmiddag altijd getraind. Deze training die gegeven wordt door Gert Jan Vierhuizen en Joop Gerritsen, start woensdag 4 maart. Deze begint om 15:30 en eindigt om 16:30. Tijdens deze training worden er verschillende oefeningen gedaan waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan. Deze training zal ook weer op het kunstgrasveld voor het clubhuis gegeven worden.

Informatie is te verkrijgen via Sebastiaan van Olst tel: 06 55 14 48 53 of kijk even op de site van sv Hatto-Heim en klik op champions league 4 tegen 4.