eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelf

K.N.V.B. 3C Oost 2017/2018

 

 

 


Evenementen

Event StartEvent EndTitle
22-9-2018 09:00 22-9-2018 10:00 Champions League 4 tegen 4
22-9-2018 14:30 22-9-2018 16:30 Oene - Hatto-Heim
28-9-2018 20:00 28-9-2018 22:30 klaverjassen in ons clubhuis
29-9-2018 09:00 29-9-2018 10:00 Champions League 4 tegen 4

Nieuws

V.V. Nunspeet- Hatto-Heim 3

Afgelopen zaterdag speelde het derde uit in Nunspeet. 
Het sportpark telde maar liefst 7 velden waardoor de Eikelboompjes 
er een kwartier nodig hadden om de kleedkamer te vinden en zo de 
wedstrijdshirts te overhandigen, maar dat terzijde. 
Moheb was aan het nagenieten in Turkije van zijn bruiloft en van Erven had een andere verplichting. 
Hessel was nog aan het werk en had met Robijn afgesproken om in de 2e helft de geelblauwen te versterken. 
Nunspeet heeft even als Hatto-heim de kleurencombinatie geel/blauw dus moest de thuisspelende partij een ander kleur shirt kiezen. De scheidsrechter gaf vooraf aan dat er ruimte was voor discussie maar dat schelden niet werd geaccepteerd. Op papier kon trainer Robijn kiezen uit een prima stel spelers, zelfs burgermeesters zoon Thomas was overgekomen uit het hooge noorden dus stond er bij een zonnige aanvang een 4-4-2 opstelling op het veld. Nunspeet zou bij verlies kans hebben op degradatie uit de derde klasse, de Nunspeetenaren moeten dus winnen.

Het begin was wat aftastend. Al snel werd duidelijk dat het geen gemakkelijke middag zou worden voor de jongens van Robijn. Er werden door beide partijen aardig wat kansen gecreëerd, van origine linksbuiten maar vandaag spits v/d Zwaan creëerde het een en ander aan de linker zeide van het veld. Echter heeft v/d zwaan meerdere mogelijkheden nodig om tot scoren te komen. Hij opende de score dus niet. De 2 tanks voorin bij Nunspeet waren lang, breed en rond maar niet snel. De verdediging van Hattoheim had het qua snelheid van de tegenstander niet moeilijk. Ze waren wel sterk in de luchtduels. Nunspeet gooide in, er werd slecht verdedigt en de de spits van Nunspeet kopte de 1-0 binnen. 

De jongens van Robijn toonde zich niet verslagen en vochten de wedstrijd door op zoek naar de aansluitingstreffer. Een legio aan kansen voor de voorhoede. Joran (A.K.A. Fifabawz) had de gelijkmaker op de kop, helaas voor zijn fans en voor hem heeft hij deze kans niet verzilverd en kopte hij naast de palen. Even later maakte v/d zwaan een mooie actie op links en schoot hij de bal voor. Beeftink kwam na de pass 30 meter achter de laatste verdediger weg, scoorde  en vierde feest. Grensrechter van Nunspeet vlagde niet maar bondsofficial Grid zag er buitenspel in. De eerste discussie van de wedstrijd kwam op gang. Zelfs de mannen van Nunspeet begrepen niet waarom fluitmans floot. Maar fijn, er werd verder gevoetbald en even later werd er naar 3 pogingen op doel van v/d zwaan in de rebound door de rappe v/d zwaan de 1-1 binnengeschoten. Voor fluitmans Grid was er geen reden tot afkeuren en stond er dus echt 1-1 op het scorebord. Hatto-heim knokte verder en creëerde nog een aantal kansen. De snelste speler van het veld (Ilkay) ging nog alleen op doel af maar helaas kon ook hij zijn kans niet verzilveren. Nunspeet heeft even als de hattemers erg veel kansen nodig tot scoren, ze raakten de paal, de lat, kopten over en schoten naast. Met 1-1 werd er de rust in gegaan. 

In de rust werd er niet gesleuteld aan de basis 11.
Onder het genot van een glaasje limonade kwam Robijn met de boodschap die hij ons iedere week in de rust verteld, jongens vandaag hoeven/gaan we niet verliezen. En zo doende. 

Na de erehaag van de fifabawz fans begonnen de gasten van Robijn sterk aan de tweede helft om zo de langverwachte overwinning binnen te slepen. Gelukkig had Eikelboom in het veld geen moeite met zoeken en knalde hij vlak na rust de 1-2 tegen de touwen. De verdediging van aanvoerder v/d worp had de zaken op orde en gaf weinig weg. Fifabawz kreeg voor zijn fans een iet wat vroege publiekswissel en werd vervangen door de Haan Normaalgesproken staan de mannen er in deze fase van de wedstrijd anders voor, v/d zwaan was in de war en vond het nodig om de bal weg te schieten terwijl er door fluitmans al een vrijebal toegekend was aan de tegenpartij. Fluitmans gaf v/d Zwaan geel. Kort daarna dacht aanvoerder Rinus hattoheim wat tijd te gunnen door op de zelfde wijze geel te pakken als v/d zwaan. Niet geheel een slimme actie. Er werd verder gevoetbald, Hattoheim maakte een overtreding. Hessel had begrepen dat er ruimte was voor discussie met fluitmans maar zijn praten werd niet getolereerd. Hessel kreeg geel, na de gele kaart was 1 woord te veel voor fluitmans Grid en werd Hessel na 10 minuten spelen van het veld gestuurd. Trainer Robijn en nog vele anderen aanwezigen snapte er niets van. 
Hattoheim voetbalde door en creëerde meer kansen. Reinhardt ging alleen op de goal af, alle aanwezigen moedigde hem aan maar het mocht niet baten. Hij poeierde de bal over, tot irritatie van de bankzitters en supporters v/d zwaan schrok van hun reactie maar lachte breeduit. Hij zei kalm an komt goed. Even later in een stevig duel werd Veldkamp op zijn teentjes getrapt. De poreuze jongen kon de pijn niet verdragen en moest worden gewisseld. Pietertje kwam voor hem in de plaats. Er werd hard gestreden op het middenveld door toekomstig 2e speler Stouwdam jr. Eikelboom kreeg de bal en maakte een mooie actie op rechts, de linkspoot krulde de bal op prachtige wijze in de linker bovenhoek 1-3. De overwinning was in zicht. Nog 15 minuten volhouden voor de mannen uit Hattem.
Net als in de Calvé reclame had Pietertje niet zoveel geluk. Hij maakte een mooie actie en knalde de bal met een overweldigend schot op de lat. Seegers kreeg de kans tot scoorde en faalde niet. Hij zette de mannen van robijn op 1-4.

Hattoheim voetbalde als een malle en creëerde meer kansen. In de slotfase werd er door de verdediger van Nunspeet met 2 gestrekte benen een moordaanslag gedaan op spits v/d zwaan in de 16 meter. Fluitmans Grid had nog hoop voor Nunspeet en zag hier dus tot ergernis van trainer Robijn geen pennalty in. Robijn was over de rooie hij noemde de scheidsrechter Flapdrol. Fluitmans gaf Robijn na het laatste fluitsignaal rood voor het “uitschelden” van een bondsofficial. Robijn vroeg zich af met bij welk pakje boter fluitmans zijn licentie had binnen gesleept. Fluitmans wist hier echter geen antwoord op te geven. 

Na de wedstrijd is door een felle discussie de rode kaart op Hessel ingetrokken even als de rode kaart op trainer Robijn.

De mannen van het derde feliciteren het vijfde voor het binnenhalen van het kampioenschap. 

Aanstaande zaterdag spelen de jongens van Robijn om half 1 uit in zwolle tegen WVF. Tot dan!

 

Terug

Onze Hoofdsponsors

 
 
 


 

Jeugdsponsorgroep

Supersponsoren

Twitter sv Hatto Heim