eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelf

K.N.V.B. 3C Oost 2017/2018

Zaterdag 19 mei belangrijke uitwedstrijd voor s.v. Hatto-Heim 1

Zaterdag a.s. speelt het 1e elftal zijn laatste uitwestrijd van het seizoen. Deze zal gespeeld worden in Wapenveld tegen WZC. Voor beide teams een zeer belangrijke wedstrijd, voor s.v. Hatto-Heim met het oog op de 3e periode en voor WZC om degradatiewedstrijden te ontlopen.

Door de gunstige uitslagen van de aflopen weken en de overwinning van het 1e afgelopen zaterdag op Olympia ’28 zijn de mannen van trainer Erwin Brem nog volop in de race voor de 3e periode. Bij een overwinning zaterdag in Wapenveld staat er op 26 mei een finale gepland tegen ZAC, want zij zijn de huidige koploper in de 3e periode met 1 punt voorsprong op s.v. Hatto-Heim en Swift’64.

Voldoende reden dus om zaterdag als supporters als twaalfde man achter het 1e elftal te gaan staan. Normaal gesproken zou er een supportersbus mee gaan maar omdat de wedstrijd in Wapenveld is zullen we gezamenlijk per fiets naar Wapenveld gaan. We verzamelen om 13.45 uur op de parkeerplaats en zullen vanaf daar per fiets vertrekken naar Wapenveld. Wij willen alle supporters die s.v. Hatto-Heim een warm hart toe dragen uitnodigen om samen naar Wapenveld te fietsen om de mannen van het 1e elftal te ondersteunen in hun jacht naar de 3e periode. Het zou toch fantastisch zijn als we als club de 3e periode binnen kunenn halen.

Onze Hoofdsponsor

Jeugdsponsorgroep