eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelf

K.N.V.B. 3C Oost 2017/2018

Extra ledenvergadering op woensdag 23 mei a.s. om 20.00 uur

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Wij willen u graag als bestuur van s.v. Hatto Heim op de hoogte stellen
omtrent de plannen voor de verbouw/nieuwbouw van de kleedkamers 7 t/m 10.
Op de ledenvergadering van 22 november 2017 hebben wij de opdracht
van de leden gekregen om te kijken wat de beste en meest financieel
verantwoorde optie is voor verbouw/nieuwbouw van de kleedkamers 7 t/m 10.
De afgelopen periode hebben wij samen met enkele bouwkundigen de plannen geïnventariseerd. Wij willen de uitkomst hiervan graag met u bespreken en vertrouwen erop om samen met de leden een juiste beslissing te kunnen nemen over de te varen koers.
Wij willen u als leden en ouders van jeugdleden uitnodigen voor deze bijzondere ledenvergadering op woensdag 23 mei a.s. om 20.00 uur. De kosten van de plannen zijn dusdanig hoog dat wij graag een breed gedragen beslissing willen nemen en wij rekenen dan ook op een grote opkomst op deze bijzondere ledenvergadering. Als de plannen de goedkeuring krijgen van de ledenvergadering is het de bedoeling dat de uitvoering van de plannen van start gaat op 1 juni 2019 en dat op 1 september 2019 de werkzaamheden zijn afgerond.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur s.v. Hatto-Heim