eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelf

K.N.V.B. 3C Oost 2017/2018

 

 

 


Evenementen

Event StartEvent EndTitle
17-8-2018 17:00 17-8-2018 21:00 Forel vissen met de supportersclub
21-8-2018 19:30 21-8-2018 21:30 Hatto-Heim - S.E.H (Bultman-Hartholt Noord Oost Veluwe toernooi)
23-8-2018 19:30 23-8-2018 21:30 Staphorst 2 - VSW (Bultman-Hartholt Noord Oost Veluwe toernooi)
25-8-2018 14:00 25-8-2018 16:30 Bultman-Hartholt Noord Oost Veluwe toernooi
1-9-2018 09:00 1-9-2018 10:00 Champions League 4 tegen 4
1-9-2018 15:00 1-9-2018 17:00 Hatto Heim - Vierhouten (beker)
8-9-2018 14:30 8-9-2018 16:30 Vios Vaassen - Hatto Heim (beker)
15-9-2018 15:00 15-9-2018 17:00 Dieze West- Hatto Heim (beker)
17-9-2018 19:00 17-9-2018 22:00 Kader en scouts KNVB “Aftrapbijeenkomst”

Nieuws

Competitie-einde Hatto-Heim 7 is Rollercoaster die eindigt met kampioenschap!

Dinsdagavond 5 juni heeft Hatto-Heim 7 het kampioenschap in de 6e klasse -18 behaald 
door het vierde elftal van EZC '84 in eigen huis te verslaan. 
Onder toeziend oog van een grote schare supporters wist Hatto-Heim 7 de stand uiteindelijk 
uit bouwen naar een solide 5-0 waardoor de winst en het kampioenschap voor de geel-blauwen een feit waren. 
Een prestatie waarmee Hatto-Heim 7 zichzelf beloonde voor een prima seizoen. 

De kampioenskoorts begon voor de Hattemers op te spelen in het weekend van 28 april. De dag na Koningsdag. Door de vele afgelastingen stond er een druk programma op de agenda. Een 2-2 tegen de hekkensluiter is dan geen goed begin. Zeker als je weet dat de directe concurrent VEVO netjes de punten bleef pakken. Door dit gelijkspel kwam Hatto Heim op één punt achterstand op VEVO en had het hun lot niet meer in eigen hand en moest voor het kampioenschap vanaf nu alles gewonnen worden. Dus ook de wedstrijd tegen VEVO op 19 mei.

12 mei stond WHC op het programma. In de uitwedstrijd bleek over WHC een team te beschikken dat in een gemiddelde loopgravenoorlog aardig zijn mannetje zou staan. Hatto-Heim kwam daar niet verder dan een gelijkspel. Wat wel een mooie winst was dat wonder boven wonder geen van de geel-blauwen was gesneuveld. Wat er met WHC aan de hand was weten wij niet. Blijkbaar waren zij het ingraven verleerd en was er ook geen bus beschikbaar om voor het doel te zetten. Met een 5-1 eindstand bleven de punten in Hattem!

Een avondwedstrijd. U moet weten dat dit voor de coaches Bouwmeester en Van Hoorn vaak behoorlijke uitdagingen zijn. Moet er niemand werken? Is niemand vertraagd door files? Mogen de jongens wel zo laat naar bed. En kunnen ze het team aan het einde van de week nog wel scherp krijgen? Op 17 mei neigde het antwoord op die laatste vraag toch wel naar een nee. Met hangen en wurgen kon ondanks het rommelige en slappe spel van de thuisclub ternauwernood een 3-2 winst tegen Oene uit de strijd worden gesleept. Met 'de wedstrijd van het seizoen' voor de boeg een slechte generale.....

De ochtend van zaterdag 19 mei was voor een aantal Hatto-Heimers een speciale. Deze dag kan de punt achterstand op VEVO 3 worden omgebogen tot twee punten voorsprong. En dan zou alleen de wedstrijd tegen EZC nog gewonnen moeten worden om het kampioenschap binnen te slepen. Iedereen had er zin in. Wekkers waren vroeg gezet. De vrijdagavond was er ook van stappen geen sprake. Nee, alles werd op alles gezet om VEVO te verslaan en hun feestje (de zanger was al geboekt) te verpesten. Want bij winst zou VEVO kampioen zijn. Helaas liep het allemaal anders. Laten we het diplomatiek uitdrukken. VEVO had hun joker ingezet. Laten we zeggen; er was een derde macht ingezet, waardoor winnen onmogelijk was. Na 82 minuten spelen werd de eindstand besloten op 2-2 en 12 tegen 9. Een domper voor de Hattemers, maar ook geen feest voor VEVO!

26 mei hoefden de mannen van het zevende niet te spelen. De wedstrijd tegen EZC was namelijk naar dinsdag 5 juni verplaatst. Eigenlijk vonden de mannen het ook wel prima. VEVO speelde deze dag tegen SEH, dat stijf onderaan stond. Gelukkig is bij de Hattemers het glas altijd half vol (dit geldt niet voor de derde helft) en zagen zij kans om SEH 5 tot hun laatste strohalm te maken. En aangezien een aanmoedigingspremie een legaal instrument is, grepen zij dit aan. Geheel volgens de kelderklasciaans gebruik gaat dit met kratten gerstenat. Voor een beloning van 10 kratjes bij winst of gelijk spel kon SEH zich genoeg opladen om het VEVO moeilijk te maken...

Terwijl een groot deel van het zevende zag hoe het eerste elftal met 1-3 een pak slaag van ZAC kreeg was er natuurlijk grote belangstelling naar hetgeen zich afspeelde in Heerde. Slecht nieuws. VEVO kwam op voorsprong. Zouden 10 kratten vanuit Hattem soms overboden zijn door iemand uit Veessen? Nee, dat was zeker niet het geval. Vlak voor tijd maakte een speler uit de B-jeugd van SEH zich onsterfelijk in Hattem. Een volledig mislukte voorzet verdween in de bovenhoek van het doel van SEH. Deze gelijkmaker bepaalde ook de eindstand! Toen deze stand ook op Voetbal.nl verscheen barstte het feest los in Hattem. Nog snel werden de kratten bier naar Heerde gebracht want belofte maakt schuld. Dat de wedstrijd tegen EZC nog gespeeld moest worden werd even vergeten. Hatto-Heim nam een voorschot op het kampioensfeest. Deze vreugde werd nog intenser bij de gedachte dat er in Veessen iemand met een lege platte wagen terug naar huis kon gaan en het aangerukte buffet geen feestmaal maar een galgenmaal bleek te zijn... #KARMA

Dinsdagavond 5 juni. Lekker weer, kunstgras en veel supporters. Al met al mooie ingrediënten voor een lekkere zomeravondwedstrijd in de kelderklasse. De tegenstander was EZC uit Epe, de nummer een na laatst van de competitie. Geen probleem zou je zeggen. Alleen waren de mannen van Van Hoorn en Bouwmeester de wedstrijd tegen Wapenveld nog niet vergeten. En nu moesten zij ook nog een aantal vaste krachten missen. Kroesse, A. van Erven en Kuntien genoten van hun welverdiende vakantie. Daarom werd begonnen met de volgende spelers: Van Keulen in de goal, achterin Fiechter, Bastiaan, Tijssen en Schoenaker. Op het middenveld Dekker, Groeneveld en Lindeboom en in de spits  Van Erven, Van Den Hooff en Montfrooij. 

De eerste helft begon Hatto-Heim goed, maar wel terughoudend. Niemand wilde de fout maken waardoor EZC gevaarlijk kon worden en iedereen wilde de kampioenstreffer maken. Daardoor bleef de verdediging hangen en doken de spitsen allemaal naar de goal. De mannen op het middenveld moesten hierdoor behoorlijk aanpoten om de gaten dicht te lopen. De thuisclub was wel duidelijk de betere en kreeg ook een groot aantal kansen. Helaas werden deze onbenut gelaten. Gelukkig viel één minuut voor de rust de bevrijdende openingstreffer. Uit een corner kreeg Tijssen de bal voor zich, hij twijfelde niet en werkte de bal achter de keeper van EZC. Met deze 1-0 ging beide ploegen de rust in. 

Waar Hatto-Heim in de eerste helft de veel kansen nodig had om tot scoren te komen was dit de tweede helft een totaal ander geval. Al vrij snel kwam de in de rust ingekomen spits Bergsma na een goede actie 1 op 1 met de keeper. Met enig fortuin wist hij de bal beheerst achter de keeper te werken. 2-0. Bergsma bleek op dreef te zijn. Niet veel later na zijn eerste treffer kon hij ook zijn tweede maken. Lindeboom gaf een afgemeten voorzet die Bergsma keurig tegendraads achter de keeper plaatste en zo verscheen ook de 3-0 op het scorebord. Lindeboom stond ook aan de basis voor de vierde goal. Een individuele actie van de middenvelder in de zestien meter kon door EZC alleen afgestopt worden met een overtreding. Van Den Hooff eiste de bal op en bekroonde zijn goede wedstrijd en dito seizoen door de bal hoog binnen te schieten. Wie er ook nog beloond werd was Van Keulen. Vlak voor tijd kreeg hij een publiekswissel als beloning voor een erg goedseizoen, slechts 17 tegendoelpunten heeft hij moeten incasseren. Een mooie prestatie. Uiteindelijk kon er ook nog een hattrick aan de wedstrijdstatistieken worden toegevoegd. Bergsma kopte ook nog zijn derde doelpunt binnen en bepaalde de eindstand op 5-0. 

Het kampioenschap is een echte teamprestatie waar iedereen zijn steentje aan heeft bijgedragen. De beker en medailles zijn een zeer mooie en terechte beloning  voor het hele elftal en iedereen die betrokken is bij het team. Tot slot nog een speciaal woord van dank voor onze supporters, trainer Frans Blom en sponsoren: Bowling Hattem, Administratiekantoor NonStop en GVK Supply Management. 

Terug

Onze Hoofdsponsor 

Jeugdsponsorgroep

Supersponsoren

Twitter sv Hatto Heim