eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelf

22-9-2018 14:30 22-9-2018 16:30 Oene - Hatto-Heim
28-9-2018 20:00 28-9-2018 22:30 klaverjassen in ons clubhuis
29-9-2018 09:00 29-9-2018 10:00 Champions League 4 tegen 4

Vanaf 21 juni tot en met 31 oktober kan de spelerspasfoto gewijzigd worden.

Wie kan een foto wijzigen?

In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto’s. Je kunt je eigen profielfoto wijzigen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app.

Hoe wijzig je een foto in de Voetbal.nl app?

Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar ‘Instellingen’ en daar kies je voor ‘Mijn persoonsgegevens’. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld.
Voor wie kan er een foto toegevoegd worden

Alleen als je lid bent van een vereniging en/of lid bent van de KNVB kan er een foto aan je profiel worden toegevoegd. Het is niet mogelijk om een foto aan je profiel toe te voegen als je geen lid van een vereniging en/of de KNVB bent.

Waarvoor wordt mijn foto gebruikt

Op Voetbal.nl is je foto onderdeel van jouw profielgegevens. Jouw profielgegevens zijn uitsluitend voor jezelf zichtbaar. Verder wordt je foto op verschillende plekken in Voetbal.nl gebruikt, zoals in de teams, wedstrijdverslagen en man of the match.

Let op: Je foto wordt ook gebruikt op je spelerspas.

Onze Hoofdsponsors

Jeugdsponsorgroep