eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelf

22-9-2018 14:30 22-9-2018 16:30 Oene - Hatto-Heim
28-9-2018 20:00 28-9-2018 22:30 klaverjassen in ons clubhuis
29-9-2018 09:00 29-9-2018 10:00 Champions League 4 tegen 4

Ernst Bouwmeester, afscheid van een coach der kelderklasse kampioenen

Op vrijdag 29 juni nam Ernst Bouwmeester plotseling afscheid als coach van Hatto-Heim 7.
Na vele jaren vol passie en betrokkenheid draagt hij het stokje over aan zijn assistent-coach Richard van Hoorn.
“Het was een emotionele en moeilijke beslissing.” aldus Bouwmeester tijdens zijn afscheidsspeech.

De afgelopen jaren heeft coach Bouwmeester zich onderscheiden door meerdere malen kampioen te worden in de kelderklasse van het Nederlandse voetbal. Door zijn verbale kwaliteiten en vermogen om elke week elf spelers op te stellen heeft hij een prestatie van wereldformaat geleverd. Het coachen van de ooit zo talentvolle, maar nu iets te zware geel-blauwen is een loodzware opgave. Gelukkig heeft Ernst deze taak met verve volbracht en laten zien dat een coach van de kelderklasse ware kampioenen kan voortbrengen. Uit één van de eerste reacties bleek het vertrouwen dat Ernst in zijn team had: “Het was een eer om onder deze coach te mogen debuteren in het zevende van Hatto-Heim.”

Aanvoerder Karel Schoenaker zegt met spijt afscheid te nemen van Ernst. “We hebben respect voor wat Ernst betekend heeft voor ons en voor het elftal tijdens zijn periode als coach.” De coach zelf kijkt zeer tevreden terug en is dankbaar voor de samenwerking met de technische staf en trainers. Ook de vereniging en vrijwilligers hebben bijgedragen aan het succes van het zevende elftal door te positief te motiveren en te faciliteren met de nodige drank.

De reacties van de supporters was unaniem en anoniem. “Het werd wel eens tijd voor een ander, want de magie met de groep was nagenoeg verdwenen.” En hoewel de kampioenschappen van de afgelopen jaren voor veel supporters een welkome afleiding was van de dagelijkse sleur blijven ze kritisch. “Om de komende jaren mee te kunnen blijven draaien in de top van de kelderklasse is verandering soms noodzakelijk.” aldus Ramon Koopman. Uiteindelijk kijken ook de supporters vol trots terug op de periode van Ernst als coach.

Uit zijn afscheidsspeech bleek dat Ernst betrokken blijft bij de vereniging en zal hij als supporter het zevende op de voet blijven volgen. Namens het hele elftal wil de voltallige redactie Ernst bedanken voor zijn jarenlange inzet en positieve instelling. We wensen hem veel succes toe en verwelkomen hem graag aan de zijlijn. Alleen dan achter het hekje.

Onze Hoofdsponsors

Jeugdsponsorgroep