eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelf
Jeugdsponsorgroep
 
Jeugdsponsorgroep


Ons kantoor is een onafhankelijk financiële adviesorganisatie. Daarnaast zijn wij zelfstandig intermediair van Regiobank.

Wij zijn gespecialiseerd in alle schade-, levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en bankzaken zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Door de gebundelde krachten kan er uitstekend op alle financiële wensen worden ingespeeld.

Het doel is om onze klanten te voorzien van een deskundig en passend financieel advies. Zonder poespas zoeken wij voor u naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Voor nu en de toekomst.

Wij proberen ons te kenmerken door persoonlijke gebondenheid met onze klanten. Onze structuur is dusdanig geregeld dat, voor elk onderdeel van onze dienstverlening, een specialist kan worden geraadpleegd.

Wilt u uw situatie eens tegen het licht houden? Hulp bij het op orde brengen van uw pakket? Wilt u advies over uw hypotheek, betaalrekening, sparen, verzekeringsportefeuille of een lening? Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren.

De adviseurs komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

meer informatie...
Diensten

Van huis uit zijn we accountants en belastingadviseurs voor het mkb in de regio, waaronder veel familiebedrijven in veel branches. Dat vraagt eveneens professionals in personeelsadvies en salarisverwerking, begeleiding bij koop en verkoop van bedrijven en algemeen bedrijfsadvies. En een actieve samenwerking tussen deze disciplines. We zijn er voor het mkb, maar ook voor de agrarische sector en de non-profitsector. We ondersteunen en adviseren, maar zijn bovenal sparringpartner als het er echt om spant. We gaan met u èn onze eigen professionals, samen voor succes

Meer informatie...

Notariaat Hattem zwart op wit de beste keus

Hartelijk welkom op de site van Notariaat Hattem. Het notariskantoor van Hattem. Een nieuwe naam op een vertrouwd adres waar ons professionele team voor u klaar staat. Wij adviseren u graag over zakelijke en particuliere notarisdiensten. Met aandacht voor een persoonlijke benadering zetten wij deskundig de voor u beste keus uiteen en vervolgens op papier. Meer informatie kunt u op onze Internetsite zoeken maar u bent natuurlijk van harte welkom op ons kantoor.

meer informatie....
Woning verkopen? Wij regelen de verkoop!

We beginnen met een afspraak bij u thuis. Daar maken we kennis, vertellen iets over ons kantoor, bekijken uw woning en bespreken uw wensen. We bepalen de waarde van uw woning en bespreken samen het verkooptraject. Dit gebeurt aan de hand van een lijst met een overzicht van onze werkzaamheden bij verkoop. Deze lijst geeft een goede weergave van wat u van ons kunt verwachten. Wij sturen u dit overzicht graag ter oriëntatie toe.

Wij besteden veel aandacht aan de presentatie, omdat dit van groot belang is voor de verkoop van uw woning. Via de volgende kanalen kunnen wij uw woning onder de aandacht brengen van potentiële kopers:

  • aanbieding aan zoekers uit ons klantenbestand
  • aanmelding binnen het NVM-systeem/collegiale uitwisseling
  • aanmelding op internet, waaronder de site www.funda.nl
  • het plaatsen van een Te koop-bord
  • een foto in onze etalage en een presentatie op ons digitale scherm
  • adverteren in dagbladen, magazines, etc.

Meer informatie..