eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelf
Van der Kolk Timmer en Onderhoudswerken nieuwe sponsor bij sv Hatto- Heim

Van der Kolk Timmer en Onderhoudswerken nieuwe sponsor bij sv Hatto- Heim

Zaterdag 1april mocht sv Hatto- Heim een nieuw sponsor verwelkomen. Bert van der Kolk van het gelijknamige Timmerbedrijf uit Hattem is bereid gevonden om de club de komende jaren te sponsoren.

Bij Bert van der Kolk kunt u al tien jaar terecht voor de verbouwing en renovatie van uw huis.
wij leveren, zo nodig in samenwerking met collega's, mooi en degelijk vakwerk, zoals aanbouw, verbouw en renovatie.
Wij geven u vakkundig advies over de verschillende mogelijkheden.
Doordat wij met veel aandacht en op de juiste manier met onderhoudsarme materialen werken is het eindresultaat mooi en duurzaam.

Wij staan voor duurzaamheid, goede afwerking en heldere afspraken.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Jaarlijkse sponsoravond bij Hatto Heim

Afgelopen woensdag 22 februari was er weer de jaarlijkse sponsoravond bij Hatto Heim.

Een gezellige avond, georganiseerd door de sponsorcommissie, 
waar sponsoren bedankt worden voor de steun, onder genot van een hapje en een drankje 
contact gelegd kan worden en een avond waarbij nieuwe plannen op tafel komen.

Voorzitter Sebastiaan van Olst opent de avond en iedereen is al snel voorzien van een kop koffie met een heerlijke appelkoek van 1 van de sponsoren van deze avond. gewoonappeltaart.nl. 
Een dank woord naar alle sponsoren, namens de snelgroeiende vereniging. Zonder u als sponsoren kan een vereniging eenvoudig niet zo groeien als dat nu het geval is!

De komende jaren zal door de groei en leeftijd van gebouwen er weer geïnvesteerd moeten worden om mee te blijven gaan met de groei van de vereniging en kwaliteit te kunnen blijven bieden. Graag willen wij de sponsoren hierin betrekken en staan open voor ideeën en opties.

Hiervoor zal een ‘bouw’groep in het leven geroepen worden, brainstormen en tot juiste besluiten komen.

Ook was er aandacht voor het verlengen van het contract met de huidige hoofdsponsor, Veluwenkamp bedrijven, een sponsor die het 25 jaar hoofdsponsorschap wil volmaken en zo de vereniging de tijd geeft naar nieuwe opties te zoeken voor  het seizoen 2018/2019.
Veluwenkamp gaf meteen als trouwe sponsor ook mee te willen denken en open te staan voor nieuwe plannen. Dank dank dank!

Een mooie roll-up banner werd gepresenteerd met daarop “Veluwenkamp, 25 jaar Hoofdsponsor”. 


Vervolgd werd er met een bedrijfspresentatie van de heer Stam van Makelaardij Veldkamp & Stam, een uitgebreide reis door de geschiedenis van het bedrijf, de nieuwe kansen en de visie op de komende jaren . Een bedrijf wat verankerd ligt in Hattem en sterke betrokkenheid voelt bij de vereniging. De frisse kijk op het wonen en kopen van een huis van deze tijd! Wij zijn trots op deze sponsor.

Een drankje en heerlijke hapjes van Slagerij van Guilik, napraten over het verhaal van de heer Stam en fris voor de volgende gast.

Onze speciale gast, Rintje Ritsma, een man met passie voor sport, snelheid en vooral voor werken in een sterk team. 
Samen terug in hoe de carrière van deze sterke “beer van Lemmer” begon als klein jongetje,  het vallen en weer opstaan en vooral het blijven geloven in zichzelf hebben gebracht wat iedereen wel weet, vele kampioenschappen,  medailles en prachtige herinneringen.
Snelheid, dat bleef trekken en zo belande Rintje in de bobslee-wereld, het opzetten van een motorrace-team, iets waarbij de passie van vroeger nog steeds de drijfveer is! Elk jaar je willen blijven verbeteren,  sterker worden en je blijven ontwikkelen.
Dit alles is onmogelijk zonder de steun van ouders, sponsoren en het voeren van beleid.

Het enthousiaste verhaal, de leuke anekdotes, brachten na het dankwoord en het presentje van A3 chocolade, het gesprek op gang en werd er nog een uurtje lekker na gekletst.


Wij als sponsorcommissie willen de aanwezige sponsoren, de sprekers heer Stam en heer Ritsma bedanken voor de leuke avond en graag tot volgend jaar.

Keeperschool s.v. Hatto-Heim
S.v. Hatto-Heim is vorig seizoen gestart met meer kleur te geven aan de keeperstrainingen. Onder leiding van oud- keepers Henk van Gelder en Erik Mensink en hoofdkeeperstrainer Cor Veldman is er een keepersplan gelanceerd. De keepertrainingen nieuwe stijl bleek nodig om het niveau van de keepers van s.v. Hatto-Heim naar een hoger plan te tillen. Na goedkeuring van het plan door de Technische Commissie zijn de initiatiefnemers op zoek gegaan naar meerdere keepertrainers.
Deze werden snel gevonden. De nieuwe keepertrainers Jan ten Have, Henk Wim van Noorel, Henri van Ommen, Simon Juk, Martijn Achter, Jorick Mensink, en als stand in Brian Mensink, merken dat er voldoende talent zit onder de jeugdkeepers. Momenteel zijn iedere dinsdagavond 25 keepers actief op de velden van s.v. Hatto-Heim.
Aan de opkomst en inzet tijdens de trainingen merken de 8 keepertrainers tevreden op dat de jonge keepers er steeds meer plezier in krijgen.
Reden voor Erik Mensink om het initiatief te nemen om alle keepers van de A t/m de E in het zonnetje te zetten door hen te voorzien van een mooie trainingstrui. Dankzij een bijdrage van We LOVE FASHION uit Hattem, TEN HAVE CARAVANSERVICE uit EPE ,DRIES van OENE BESTRATINGEN uit Hattem en BLOEMENHUIS SYLFLEUR lopen de keepers er bij de trainingen voortaan warm bij. De sponsorcommissie van s.v. Hatto-Heim is blij met dit initiatief en de inzet van deze trainers en sponsoren. De nieuwe trainingstrui is mede mogelijk gemaakt door de bedrukking van HG PRINTING en inzet van SPORT-INN uit Zwolle.
sv Hatto Heim verwelkomt drie nieuwe sponsoren.

Afgelopen zaterdag (15-10-2016)mocht de sponsorcommissie van SV Hatto-Heim drie  nieuwe sponsoren verwelkomen.
Bite installatietechnieken, Gewoon Appeltaart en Robert Borst Timmerwerken.

 

Bite installatietechniek is uw partner in de regio voor totaaloplossingen de installatietechniek.

Wij bieden verwarmingssystemen, elektra installaties loodgieters-, dak- en zinkwerk voor particulieren, bedrijven en aannemers. Ons product is de basis voor een comfortabel woon- en werkklimaat. Met onze oplossings- en klantgerichte aanpak streven wij naar een duurzame relatie.

Op de foto van links naar rechts Sebastiaan van Olst van de sponsorcommissie SV Hatto- Heim en Andries van Belzen eigenaar van Bite installatietechnieken Hattem.(foto:Gradus Dijkman)

Gewoon Appeltaart ambachtelijk appeltaart en snackoliebollen bakt in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ambachtelijke appeltaarten. Een appeltaart zoals uw moeder of oma vroeger ook bakte. Bereid met verse ingrediënten uit de regio Zwolle en met zorg. Wij vinden het belangrijk om de talenten van onze bakkers te ontdekken en ze verder te laten ontwikkelen in het bedrijfsleven. Wij leveren aan horeca en particulier, en wij verzorgen fundraising voor clubs en scholen.

Op de foto van links naar rechts, Bram Brockbernd eigenaar van Gewoon Appeltaart en Patrick van der Kolk van de sponsorcommissie van SV Hatto-Heim.(Foto: Gradus Dijkman)

Robert Borst Timmerwerken is een vertrouwd adres voor al uw dakkapellen, dakramen, glas zetten, kozijnen, ramen, deuren en timmerwerken. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Bij Robert Borst Timmerwerken streven wij ernaar om al onze werkzaamheden naar uw volle tevredenheid uit te voeren.

Op de foto van links naar rechts, Sebastiaan van Olst van de sponsorcommissie van SV Hatto-Heim en Robert Borst eigenaar van het gelijknamige  timmerbedrijf.(Foto: Patrick van der Kolk)

Hatto-Heim heeft nieuwe tassensponsoren

 

Het 5e elftal van s.v. Hatto-Heim kreeg afgelopen mei nieuwe tassen aangeboden. Pruis Schilderwerken Elburg/Hattem en  Aerxon Adviesbureaus – organisatieadvies en management uit Hattem zijn bereid gevonden om hun namen te verbinden aan het elftal.

s.v. Hatto-Heim 5 en de Stichting Sponsoring willen de sponsoren langs deze weg hartelijk bedanken voor deze gulle gift. William Eghuizen (tweede van links) van Aerxon en Joachim van Olst (tweede van rechts) van Pruis Schilderwerken Elburg/Hattem ontvangen de bloemen uit handen van Sebastiaan van Olst en Caroline Heideveld namens de Stichting Sponsoring s.v. Hatto-Heim.

 

Nieuwe Sponsoren

We zijn blij dat we de volgende sponsoren mochten verwelkomen bij s.v. Hatto-Heim.

Aqon (Aerxon)

Dijkpoorter

All-in Stukadoorsbedrijf Rave

Machtig Lekker

Wij hopen op een goede samenwerking met deze bedrijven.

Jeudsponsorgroep voorziet gehele jeugdafdeling van s.v. Hatto-Heim van nieuwe kleding

In augustus heeft de jeugdsponsorgroep van s.v. Hatto-Heim de nieuwe kleding overgedragen aan jeugdvoorzitter Gerda Liefers. De jeugdsponsorgroep bestaat uit: Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken, De Jong & Laan Accountants, Notariaat Hattem en Veltkamp & Stam Makelaardij. Alle jeugdleden ontvangen bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen een nieuw trainingspak, een nieuwe voetbaltas en een shirt. “Door de sponsoring van de jeugdsponsorgroep is het mogelijk om alle voetballende jeugd gelijk te behandelen. Het maakt niet uit of je nu bij de mini’s speelt, in F7 of A1 alle spelers ontvangen hetzelfde pakket. Het is gewoon erg mooi om alle jeugd ’s zaterdags in dezelfde kleding te zien lopen”, geeft Gerda Liefers aan. Naast de kleding voor de jeugd ontvangen ook alle leiders een nieuw jack. Dit maakt het totaalplaatje compleet. Om de kleding uit te zoeken is de jeugdsponsorgroep een avond uitgenodigd bij de Hummel fabriek in Deventer. “Mooi om een kijkje te nemen achter de schermen en erg indrukwekkend hoe veel kleding er aanwezig was” geven de sponsoren aan. “Vier jaar geleden zijn we samen in de jeugdsponsorgroep van s.v. Hatto-Heim gestapt. Het is gewoon leuk om op het sportpark te lopen en het enthousiasme van de jeugd te zien. Toen we eind vorig jaar benaderd werden, door de Stichting Sponsoring van s.v. Hatto-Heim, met de vraag om opnieuw voor 4 jaar te tekenen hebben we bij elkaar gezeten. Samen kwamen we tot de conclusie dat we dit eigenlijk niet konden weigeren. We willen graag bijdragen aan de sportende jeugd van s.v. Hatto-Heim en toen we te horen kregen dat het ledenaantal bij de jeugd de afgelopen 4 jaar met 100 leden is gegroeid waren we ervan overtuigd dat we dit zeker weer moesten doen” geven Henk Bultman, Gerrit van de Worp, Wim van der Ven en Jan-Willem Stam aan. De kleding die de afgelopen 4 jaar is gedragen en die er nog goed is te gebruiken zal worden ingenomen door de vereniging. In overleg met de sponsoren zullen deze naar goede doelen gaan. Op 24 en 25 juni zullen de nieuwe teams op de foto voor de presentatiegids 2015/2016 met de nieuwe shirts. Meer info hierover op de website www.svhattoheim.nl

EMA Gravures verlengt sponsorcontract en schenkt 2e elftal s.v. Hatto-Heim nieuwe kleding

EMA Gravures heeft het 2e elftal van s.v. Hatto-Heim voorzien van nieuwe kleding. Naast een compleet wedstrijdtenue ontvingen de spelers, trainers en begeleiding ook nieuwe polo’s, sweaters en jassen. Een mooi geheel waarmee het 2e elftal de komende jaren goed mee voor de dag kan komen. EMA Gravures is gespecialiseerd in het maken van borden, bewegwijzering , graveren en frezen. Ze kunnen een breed assortiment aan producten vervaardigen. Door continue te investeren in machines en software en belangrijker nog, het meedenken- met de opdrachtgever, zijn ze in staat om opdrachten uit te voeren die passend zijn voor uw bedrijf of organisatie. “We hebben al jaren een klik met s.v. Hatto-Heim. Het tweede elftal sponsoren we al jaren en naast het sponsorschap van het 2e elftal zijn we ook als supersponsor betrokken bij de club. Onlangs hebben we samen met het 2e elftal een gezellige avond bij ons thuis gehad en hebben de spelers en begeleiding een rondleiding gehad bij ons bedrijf”, geven Cor en Ina Eisema aan van EMA Gravures aan”. De Stichting Sponsoring is erg blij met het verlengen van het sponsorcontract. “ Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe sponsoren mogen begroeten en bestaande contracten kunnen verlengen.  Dankzij de bijdrage van diverse sponsoren is het mede mogelijk om onze club draaienede te houden”, geeft Henk van Erven namens het bestuur aan. Mocht u nadere informatie wensen over de mogelijkheden die EMA Gravures u kan bieden dan kunt u kijken of www.emagravures.nl of een bezoekje brengen bij hun bedrijf, die gelegen is aan de 3e industrieweg 5 te Hattem.

 

Nieuw tenue

Hoofdsponsor Veluwenkamp geeft 1e elftal s.v. Hatto-Heim nieuw tenue

Het 1e elftal van s.v. Hatto-Heim heeft een nieuw tenue ontvangen van hoofdsponsor Veluwenkamp. Het nieuwe tenue zal worden gedragen in de uitwedstrijden van het 1e elftal s.v. Hatto-Heim. Veluwenkamp, partner in infra en cultuurtechniek, is al ruim 20 jaar betrokken bij s.v. Hatto-Heim en al net zo lang hoofdsponsor bij de club. “Sociale betrokkenheid met onze omgeving is voor Veluwenkamp net zo belangrijk als de zorg voor het milieu. Wij hebben onlangs het PSO keurmerk verdiend voor socialer ondernemen. Wij werken daarin actief samen met het UWV en wij hebben een aantal jonggehandicapten in dienst die om medische of arbeidsdeskundige redenen geen zicht hebben op een gewone baan. Veluwenkamp is een infra- en cultuurtechnisch bedrijf dat als partner optreedt voor bedrijven, gemeentes, provincies, waterschappen, Staatsbosbeheer en natuur- en landschaporganisaties”, geeft directeur Willem Veluwenkamp aan. “Veluwenkamp doet naast de eerder vermelde werkzaamheden ook aanleg en onderhoud van golfbanen en sportvelden”. Henk van Erven, bestuurslid sponsorzaken, geeft aan dat de combinatie Veluwenkamp en s.v. Hatto-Heim uniek is gezien de jarenlange relatie. Wij hopen binnen enkele jaren samen te vieren dat Veluwenkamp 25 jaar hoofdsponsor is van onze club. Tijdens het uitreiken van de shirts sprak Willem Veluwenkamp de selectie nog toe. “ We hopen dat de spelers de wijze woorden van Willem Veluwenkamp goed begrepen hebben, want dan komt het resultaat vanzelf”, besluit Henk van Erven.   

Presentatiegids sv Hatto Heim

s.v. Hatto-Heim geeft presentatiegids uit

s.v. Hatto-Heim heeft ook dit jaar weer een schitterende presentatiegids uitgebracht. Net als voorgaande jaren wordt deze gids weer huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Hattem. Waarschijnlijk heeft u hem inmiddels in uw brievenbus ontvangen. De bezorging wordt dit jaar gedaan door de B- en de A-junioren van s.v. Hatto-Heim. De eerste presentatiegids is afgelopen zaterdag, door de commissie die de gids verzorgd, overhandigd aan wethouder van sport Martijn Hospers en aan voorzitter Andries Agterhuis. “In de presentatiegids kunt u veel informatie vinden over de club. Naast de informatie kunt u ook foto’s zien van alle elftallen die het komende seizoen actief zijn in competitie verband. Het is mooi dat alle spelers, van het eerste tot en met der mini’s in deze gids staan. Dankzij Gonny van Duinen van PerMe phfotographyfie staat iedereen er prachtig in”, geeft Henk van Erven, voorzitter van de commissie aan. Hij heeft samen met Gradus Dijkman, Angela van Erven, Caroline Heideveld, Remco Heideveld, Janita Kers, Martijn van Leeuwen, Sebastiaan van Olst , Jan Schoonhoven en Gerard Stouwdam de gids samengesteld. “Het is elk jaar weer een hele klus, maar heel leuk om samen te doen. Mocht u zaterdag 29 augustus nog geen presentatiegids hebben ontvangen dan vragen wij u vriendelijk om een mail te sturen naar sponsoring@svhattoheim.nl en zullen wij hem alsnog bij u bezorgen”, besluit Henk van Erven.